Review van Esther Snuif

Na een aantal jaar waar van alles gebeurde binnen mijn gezin, hoopte het huishouden zich op. De dagelijkse rommel werd opgeruimd en het was op het oog redelijk netjes, maar achter de kastdeuren en in de lades hoopte de rommel zich op.

Te lang niet meer goed en grondig opgeruimd en er steeds meer tegenop zien om het te doen. Ik stelde het steeds maar uit. Nu ben ik ook niet zo’n ster in het huishouden en ook niet in het organiseren van de spullen. Hierdoor bleef ik zoeken naar waar ik mijn ‘rommel’ kwijt kon.

Op een gegeven moment was ik het zat. Ik wilde schoon schip maken want ik genoot steeds minder van mijn fijne huis.

Ik heb Angelo gevraagd mij hierbij te helpen.

Voordat hij kwam heb ik alvast wat spullen weggegooid omdat ik me schaamde voor de hoeveelheid troep. Helemaal niet nodig natuurlijk.

S’morgens stond Angelo bij me op de stoep met een aantal dozen. Ik voelde me direct vertrouwd bij hem en het voelde ineens helemaal o.k.

We hebben samen ALLE kasten en alle lades leeggehaald en samen hebben we de spullen gesorteerd en uit de woonkamer kwamen 10 vuilniszakken met spullen die weg konden. Een aantal dingen zijn naar het goede doel gegaan. We hebben deze taak over twee dagdelen verdeeld, dus de volgende dag kwam Angelo terug. Ik was in de avond zelf verder gegaan. Ik had de smaak te pakken!

De volgende dag ben ik verder gaan met sorteren en Angelo begon met het indelen van de kasten. En nu heeft alles een plek en heb ik zelfs lege planken in mijn kasten! Alles heeft een logische plek gekregen en opruimen is nooit zo makkelijk en fijn geweest.

Ik heb mijn huis weer terug en geniet hier volop van. Ik heb hier zoveel van geleerd en had dit jaren eerder moeten doen. Ik heb hier zoveel van geleerd en ben Angelo zo dankbaar!

Hij is geduldig, betrouwbaar en discreet. Hij is een ster in opruimen en organiseren. We hebben het ook vreselijk gezellig gehad.

Ik ben niet van plan om het weer zo op te laten lopen, maar mocht dit wel gebeuren, schroom ik niet meer om Angelo in te schakelen.

Liefs Esther


Review van Arma Vriend

Wat een zegen is deze man!

Een paar weken geleden is Angelo mij komen helpen met opruimen.
Ik kan dit iedereen heel hartelijk aanbevelen! Ik heb in mijn appartement een inloopkast die ik al een tijdje aan moest pakken. 

Al maanden stond dit op mijn 'to do' lijstje. Maar u herkent dit waarschijnlijk ook, al bij het aanzicht zonk de moed mij in de schoenen. 

Waar moet ik beginnen??

Dan had ik een stukje van een plankje gedaan en dan was ik daar zelf al heel tevreden over.

Maar toen kwam Angelo. Met zijn kennis van zaken en handige oplossingen, die ik zelf nooit had kunnen bedenken, hebben we het samen aangepakt. 

Ook hebben we veel weggedaan wat een enorm opruimd gevoel geeft.
Niet alleen in de kast, maar ook in mijn hoofd geeft het rust en ruimte. Alles mag maar niks moet. Zo fijn!! 

Ik ben er heel erg blij mee. En mijn kast is nog steeds opgeruimd en overzichtelijk.
Heel veel dank voor je hulp.

Arma